Uşak İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Uşak İl Genel Meclisi Toplantısı

Uşak İl Genel Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı yapıldı.

03.01.2012 17:00

Uşak İl Genel Meclisi Ocak ayı ikinci toplantısı yapıldı.

Uşak İl Genel Meclisi Başkanı Ali İhsan Uzun başkanlığındaki toplantıda altı gündem maddesi görüşüldü.

Geçen toplantıya ait tutanak özetinin okunmasının ardından, İl Özel İdaresi Dolu ve Boş Kadro Değişiklik Cetveli hakkında Plan ve Bütçe Komisyonu ile Hukuk ve İdari İşler Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar ele alındı.

Toplantıda Uşak'ta kadın sığınma evi kurulmasıyla ilgili çalışma yapılması yönündeki Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu ile Araştırma ve Geliştirme Komisyonu tarafından hazırlanan raporlar okundu.

Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyon Başkanı İbrahim Ünsal, yaptığı konuşmada, 2011 yılında 48 kadının değişik nedenlerden dolayı Uşak'ta sığınma talebinde bulunduğunu, 36 kadının bir süre sonra talepten vazgeçtiğini 12 kadının ise değişik illerdeki kadın sığınma evlerinde koruma altına alındığını belirterek, Uşak'ta Kadın Sığınma Evi kurulması gerektiğini söyledi.

Toplantının dilek ve temenniler bölümünde söz alan CHP Grup Başkan Vekili Mehmet Yandım ise Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ yetkililerinin köylerdeki sokak aydınlatmalarının bir bölümünü söktüğünü, köylerde mağduriyet yaşandığını, köylerdeki aydınlatma sorunlarının çözümü için firma yetkililerinin İl Genel Meclisi'ne bilgi vermesini istedi.

- UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak İl Genel Meclisi Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement