Uşak'ta Gerçekleşen Bilardo Turnuvasını Savaş Bulut Kazandı - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta Gerçekleşen Bilardo Turnuvasını Savaş Bulut Kazandı

Uşak\'ta Gerçekleşen Bilardo Turnuvasını Savaş Bulut Kazandı

Uşak’ta, Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen sporcuların katıldığı bir turnuva Uşak Belediyesi katkıları ile gerçekleştirildi.

02.06.2014 17:45

Uşak'ta, Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen sporcuların katıldığı bir turnuva Uşak Belediyesi katkıları ile gerçekleştirildi.

Majör Bilardo Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın finalinde Savaş Bulut ve Mümin İsli'nin mücadelesi heyecanlı anlara sahne olurken Savaş Bulut finali kazanarak şampiyon oldu.

Turnuvanın sonunda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nurullah Cahan Uşak'ta gerçekleşen organizasyonda katkılarının olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirtti. Bilardo turnuvasının başlaması ile ilginin beklediklerinden daha fazla olduğunu dile getiren Cahan, "Uşak'ta farklı spor dallarının kentimize sevdirilmesi adına çalışmalarımız sürüyor. Bunlardan birisi de bilardo sporudur. Bize turnuva ile ilgili teklif geldiğinde hiç düşünmeden onayladık. Üç gün süren bilardo şampiyonası dünya çapında şampiyonlar ile daha da lezzetlendi. Gelecek yıllarda dünya şampiyonası da yapmak isteriz" dedi.

Şampiyona konusunda çok olumlu tepkiler aldıklarının altını çizen Cahan, bu durumun gelecekte spor adına daha iyi işler yapmada bir ölçüt olduğuna dikkat çekti. Uşak'ın sporda marka bir kent olacağının işaretini veren Başkan Cahan, "Marka Uşak için çıktığımız yolda inanıyoruz ki sporda da marka olacağız. ilimizden başarılı sporcular ve takımların çıkmasının yanında spor turnuvaları düzenleyerek sporu seven bir gençlik ortaya çıkaracağız. Bu düşünceler ile kısa sürede sporda adından sıkça bahsettiren bir kent olacağız" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından turnuvada birinci gelen Savaş Bulut'a ödülünü Başkan Nurullah Cahan takdim ederken, ikinci gelen Mümin İsli'ye ise Belediye Başkan Yardımcısı Erol Korkmaz ödülünü verdi. Daha sonra Başkan Cahan'da bilardo atışı gerçekleştirdi - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak'ta Gerçekleşen Bilardo Turnuvasını Savaş Bulut Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement