Uşak'taki Cinayet - Son Dakika
Yerel

Uşak'taki Cinayet

Uşak'ta cinnet getirerek kızı ve oğlunu av tüfeğiyle vuran Fatma Duman, tutuklandı.

07.03.2015 18:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta cinnet getirerek kızı ve oğlunu av tüfeğiyle vuran Fatma Duman, tutuklandı.

Merkeze bağlı Yeniköy'ün Dumanlar Mahallesi'nde sabah saatlerinde gerçekleşen olayda, evdeki av tüfeğiyle kızı Güler Duman (18) ve oğlu Hüseyin Duman'ı (14) vurarak kızının ölümüne neden olan Fatma Duman (53), jandarmadaki ifadesinin ardından adliyeye çıkartıldı.

Nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Duman, cezaevine gönderildi.

Baba Nori Duman, gazetecilere yaptığı açıklamada, eşinin kendisininde öldürmek istediğini son anda evden kaçarak kurtulduğunu söyledi.

Olay sırada uyuduğunu aktaran Nori Duman, "Silah seslerini duydum ayağa kalktım, oğlum yerde kanlar içinde yatıyordu, kızım ilerde ölmüştü eşim silahı bana doğrulttu. Yerdeki yorganı alıp üzerine attım ve evden kaçtım. Ne olduğunu bilmiyorum. Her şeyimi kaybettim" dedi.

Bu arada olayda annesi tarafından vurularak ağır yaralanan ve İzmir Behçet Uz Hastanesi'nde tedavisi süren Hüseyin Duman'ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Olay

Merkeze bağlı Yeniköy'ün Dumanlar Mahallesi'nde bu gün sabah saatlerinde psikolojik sorunları olduğu belirtilen Fatma Duman (53), evdeki av tüfeğiyle kızı Güler Duman (18) ve oğlu Hüseyin Duman'ı (14) vurmuş, Güler Duman olay yerinde yaşamını yitirirken Hüseyin Duman ise ağır yaralanmış, olaydan sonra evden uzaklaşan anne Fatma Duman jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'taki Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement