"Bursa'nın Geleceğinde Temiz Üretim Var" - Son Dakika
Yerel

"Bursa'nın Geleceğinde Temiz Üretim Var"

"Bursa\'nın Geleceğinde Temiz Üretim Var"

BTSO Çevre ve Temiz Enerji Konseyi Yöneticisi Dr. Mustafa Uysal, "Bursa, gelecekte temiz üretim teknolojileri ile anılan bir şehir olacaktır." dedi.

05.06.2014 12:33

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Çevre ve Temiz Enerji Konseyi Yöneticisi Dr. Mustafa Uysal, "Bursa, gelecekte temiz üretim teknolojileri ile anılan bir şehir olacaktır" dedi.

Mustafa Uysal, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla açıklamada, konsey olarak çevre ile özdeş bir Bursa için çalıştıklarını söyledi. Bursa'nın sanayideki başarısıyla Türkiye ekonomisinin göz bebeği olduğunu belirten Mustafa Uysal, temiz üretim ve çevreye saygıyı artırmak için çalıştıklarını kaydetti. Uysal, "Bursa'nın geleceğinde temiz üretim var. BTSO olarak her kesimi bir araya getirdiğimiz konseyimizde kamu, özel sektör ve akademisyenlerimizle temiz bir Bursa için el ele verdik. Yakında bunun neticelerini Bursa'da göreceğiz. Bursa aynı zamanda temiz üretim teknolojileri ile anılan bir şehir olacaktır" dedi.

Mustafa Uysal, BTSO Çevre ve Temiz Üretim Konseyi'nin sektör raporunu yayınladıktan sonra ilgili kurumların üst düzey yöneticilerini ziyaret edeceklerini, söz konusu ziyaretlerde geliştirdikleri politikaları aktaracaklarını da sözlerine ekledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Bursa'nın Geleceğinde Temiz Üretim Var' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement