Edirne'nin Uzunköprü İlçesinde Kurban Bayramı öncesi vatandaşın en çok kapısını çaldığı esnafların başında gelen berberler, fazla mesailerine başladı. Uzunköprü'de Kurban Bayramı hareketliliği başlarken, kentte her Bayram öncesinde olduğu gibi en fazla yoğunluğun yaşandığı yerler arasında ise berberlerin geliyor.
Uzunköprü'de berberlik yapan Kartal Özdurak, sabaha kadar çalışacaklarını kaydetti. Genelde vatandaşların saç ve sakal tıraşları ile yüz bakımlarını son iki güne bıraktıklarını belirten Özdurak, nedeninin ise bayrama güzel bir görünümle girmek olduğunu dile getirdi.
Özdurak, "Bayrama güzel bir görünümle girmek isteyen vatandaşlarımız bugünden itibaren başlayarak dükkanlarımıza akın etmeye başladılar. Hiçbir müşterimizi geri çevirmek istemiyoruz" diye konuştu. - EDİRNE
Son Dakika › Yerel › Uzunköprü'de Berberlerin Bayram Yoğunluğu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.