Uzunyurt "Faralya" Oldu - Son Dakika
Yerel

Uzunyurt "Faralya" Oldu

Uzunyurt "Faralya" Oldu

Fethiye Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında Temmuz ayı olağan toplantısını yaptıktan sonra tatile girdi.

03.07.2014 11:37

Fethiye Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Behçet Saatcı başkanlığında Temmuz ayı olağan toplantısını yaptıktan sonra tatile girdi.

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı yönetiminde yapılan toplantıda belediye başkan yardımcılığına Kazım Dikmentepe belediye zabıta müdürlüğüne de Halime Ok'un atanmaları hakkında bilgilendirmede bulunuldu. Toplantıda Tuzla Mahallesi 2. etap uygulama imar planı kapsamında 563 nolu sokağa cephe alan parsellerde ayrıca 546 nolu sokağa cephe alan parsellerde imar yönetmeliğinin 32. maddesinin uygulanması talebi CHP'li İmar Komisyonu Başkanı Zafer Doğan tarafından bilgilendirme de bulunulup oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda Fethiye Belediyesi sınırları içinde yürürlükte olan uygulama imar planı ve eki plan hükümleri kapsamında yerleşik alanda kalan parseller için yapı nizamı ve yapı yaklaşma mesafelerinin belirlenmesi yetkisinin kullanım biçimi de görüşülüp karara bağlanırken Uzunyurt Mahallesi muhtarı Hasan Karaburun'un mahalle isminin Faralya olarak değiştirilmesi talebi de oy birliği ile kabul edildi. Fethiye Belediye Meclisi toplantısında numarataj işlemlerinin aynen devam edilmesi Göcek Belediye binasının Fethiye Belediyesine, Göcek'teki zabıta binasının Muğla Büyükşehir Belediyesine verilmesi de karara bağlandı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uzunyurt 'Faralya' Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement