Vali Çiftçi, Brifing Aldı - Son Dakika
Yerel

Vali Çiftçi, Brifing Aldı

Vali Çiftçi, Brifing Aldı

Ordu'da yürütülen proje, yatırım, hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi almaya devam eden Vali Kenan Çiftçi, son 3 ayda yapılan çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

05.09.2013 10:47

Ordu'da yürütülen proje, yatırım, hizmet ve çalışmalar hakkında bilgi almaya devam eden Vali Kenan Çiftçi, son 3 ayda yapılan çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şeref Çakmak, Vali Yardımcısı Engin Avcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Aydın, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri katıldı

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, "Sizler kendi ihtiyaçlarınıza, kendi tespitlerinize göre bir sunu yapacak, konuya bakış açılarınızı ve farklı yaklaşımlarınızı anlatacaksınız. Diğer arkadaşlarda buradan esinlenerek yeni fikir ve projeler üretecek, kıyaslama imkanı bulacak, çözüm üretme ve farklı metotları görecek, birbirinize destek olacaksınız. Ordu'yu bir aile gibi yöneteceğiz. Aile nasıl bir dayanışma, muhabbet içerisindeyse bizlerde bir araya gelerek yönetmeye çalışacağız" dedi.

Toplantıda, bazı tespitleri olduğunu ve bunlara önem verilmesi gerektiğini ifade eden Vali Kenan Çiftçi, israf konusunun çok önemli olduğunu ve israfı önleyecek tedbirler alınması gerektiğini söyledi. Çiftçi, "Tasarruf üzerinde durularak, güzel örnek uygulamaları alıp il geneline yaymak bizim arzumuz. İlimizi her alanda örnek bir il haline getirmek istiyoruz" diye konuştu.

Vali Kenan Çiftçi şöyle konuştu: "Ben de dahil, atandığınız görevler para karşılığında yapılacak görevler değildir. Bunlar hizmet için, vatandaş için ve hizmeti yaptığınız için vatandaşın yüzünde görülen gülücüğü gördüğümüz zaman alınan zevk için yapılan işlerdir.3 ay içinde ne yaptık, neleri yapamadık, sebepleri nelerdir ve önümüzdeki 3 ay içinde neler yapacağız? Bunları 3'er aylık periyotlar halinde takip etmemiz lazım. Vazife başındayken elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bazı kurum ve kuruluşların büyükşehir ile birlikte pozisyonları değişiyor. Bu değişen pozisyona göre kendimizi nasıl ayarlamamız gerekiyor."

"Sinirli ve mutsuz olduğunuzda bile vatandaşlara güler yüzlü davranmaya, derdine çare olmaya çalışın, çözüm üretin. Emrinizde çalışan memurlara da güler yüzlü ve iyi davranmaya gayret gösterin" diyen Vali Çiftçi, "Olumsuz değil, olumlu konuşmaya gayret gösterin. Üniversite bizim olmazsa olmasımız. O nedenle üniversite ile birlikte çalışalım. Üniversite bize yol ve yönetim gösterecektir. Eleştiriler olumlu, tenkit edici ve yıpratıcı olmamalı" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çiftçi, Brifing Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement