Vali Çomaktekin Misafir Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Çomaktekin Misafir Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Bulgaristan, Litvanya ve Belçika'dan gelen misafir öğrencilerle bir araya geldi.

09.04.2015 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Bulgaristan, Litvanya ve Belçika'dan gelen misafir öğrencilerle bir araya geldi.

Amasya Valiliği'nde gerçekleşen buluşmaya, Vali Çomaktekin'in yanı sıra, Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdinç Acar eşlik etti.

Çomaktekin, yaptığı açıklamada,  dünya gençliğinin kültürel, sportif ve sanatsal faaliyetler münasebetiyle bir araya gelmelerinin ve aralarında sevgi bağı kurmalarının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Amasya'nın bir kültür şehri olduğunu ve gençlerin Amasya'yı gezerek köklü bir tarihe şahitlik edeceklerini belirten Çomaktekin, "Amasya'da bulunan tarihi ve kültürel mekanlar, doğal güzellikler bütün insanlığın ortak değeri ve mirasıdır. Bütün insanların bu değerlerden haberdar olması ve istifade etmesi gerekir.  Bizim için her insan kıymetlidir. Etnik yapısı, inancı ne olursa olsun her insanı seven bir yapıdayız. Bu proje insanlık değerlerinin yükselebilmesi ve barış ve kardeşlik adına önemlidir' dedi.

Misafir öğrenciler Vali Çomaktekin'e ülkelerine özgü hediyeler takdim etti, Çomaktekin de misafirlerine Amasya'ya özgü hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çomaktekin Misafir Öğrencilerle Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement