Vali Düzgün, Başarılı Polisleri Ödüllendirdi - Son Dakika
Yerel

Vali Düzgün, Başarılı Polisleri Ödüllendirdi

Vali Düzgün, Başarılı Polisleri Ödüllendirdi

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kentte 9 yıl önce işlenen cinayeti aydınlatan ekip ile asayişi bozmaya yönelik olaylarda etkin mücadele ederek suçluların yakalanmasını sağlayan emniyet personeline başarı belgesi verdi.

15.10.2014 14:26

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kentte 9 yıl önce işlenen cinayeti aydınlatan ekip ile asayişi bozmaya yönelik olaylarda etkin mücadele ederek suçluların yakalanmasını sağlayan emniyet personeline başarı belgesi verdi.

Kayseri Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene katılan Düzgün, günlük yaşamda her şey huzur içerisindeyken güvenlik birimlerinin mevcudiyetinin belki çok fark edilmediğini ancak ne zaman suç ya da sıkıntı olursa insanların o zaman polis ve jandarmaya ihtiyaç duyduğunu belirtti.

Düzgün, her geçen gün nüfusu artan Kayseri'de suç ve suçluyla daha çok mücadele etmenin önemine işaret etti.

Önleyici kolluk hizmetlerinin de günümüzde daha çok önem kazandığını vurgulayan Vali Düzgün, emniyet teşkilatı mensuplarının titiz ve dikkatli görev yapması sonucu önemli başarılara ulaşılacağını ifade etti.

Vali Düzgün, kentte 9 yıl  önce işlenen faili meçhul cinayeti aydınlatan ekip ile suç ve suçlularla mücadelede başarı gösteren 21 personele başarı belgesi verdi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Düzgün, Başarılı Polisleri Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement