Bursa Valisi Şahabettin Harput'a "vakıf" ödülü verildi.
Vakıf Haftası dolayısıyla pazartesi günü TBMM Tören Salonu'nda "Vakıf Medeniyeti ve Şehir" konulu toplantı düzenlendi. Toplantıya katılan Bursa Valisi Şahabettin Harput'a Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç tarafından vakıf eserlerinin ihyası için yaptığı çok yönlü çalışmaları dolayısıyla ödül verildi.
Bursa'ya tayin olduğu günden beri tarihi eserlere ve vakıf eserlerine büyük önem veren Harput, bu konuda Başbakan Yardımcısı
Bülent Arınç'ın elinden ödül alan tek vali oldu. Toplantıda ülkemizde vakıf kültür ve medeniyetinin dünü ve bugünü ele alınırken, bu alanda hizmeti geçen gerçek ve tüzel kişiler taltif edildi.
(MŞ)
08.05.2013 13: 27: 06
TSI
NNNN - BURSA
Son Dakika › Yerel › Vali Harput'a Vakıf Ödülü - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.