Vali Özcan'dan İl Genel Meclisine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Özcan'dan İl Genel Meclisine Ziyaret

Vali Özcan\'dan İl Genel Meclisine Ziyaret

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

07.03.2013 19:28

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

İl Genel Meclisi Toplantı Salonunda Osman Canbaz başkanlığında yapılan toplantıyı bir süre takip eden Vali Özcan, 2012 faaliyet raporu hakkında bilgi aldı.

Vali Vahdettin Özcan, hizmette yarışta hiçbir engel tanımayacağını söyledi. 2013 hedeflerini açıklayan Vali Özcan, Türkiye'nin en hızlı kurulan Organize Sanayi Bölgesini Çankırı'da oluşturduklarını belirtti.

Özcan, Yakınkent OSB'de çalışacak işçilerin barınması için bir uydu kente ihtiyaçlarının olduğunu dile getiren Belediye Başkanı İrfan Dinç'in bu konu üzerinde çalışmalarının olduğunu ve kendilerinin konu ile ilgilendiklerini belirtti.

Çankırı'nın önümüzdeki süreçte yeni bir hükümet konağına kavuşacağını açıklayan Vali Özcan, "Şuan hali hazırda kullandığımız hükümet konağı ben gelmeden önce deprem testinden geçirilmemiş. Göreve başladığımda hemen bir deprem testi yaptırdım. Birinci derece deprem bölgesinde olduğumuz düşünülerek konağın depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Çalışmalarımıza başladık ve yeni hükümet konağını yatırım programına soktuk. Çankırılılar buna ve bunun gibi modern hizmete yönelik çalışmalara layıktır" dedi.

Toplantı sonunda kaymakamlara çalışmalarından dolayı

Vali Vahdettin Özcan tarafından plaket verildi. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Özcan'dan İl Genel Meclisine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement