Vali Öztürk Çalışma Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Vali Öztürk Çalışma Ziyaretlerine Devam Ediyor

Vali Öztürk Çalışma Ziyaretlerine Devam Ediyor

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Devlet Su İşleri (DSİ) 13.Bölge Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne çalışma ziyaretinde bulundu.

04.09.2013 13:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürlüğü ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne çalışma ziyaretinde bulundu.

Vali Öztürk, DSİ Bölge Müdürlüğü'nde Vali Yardımcısı Mustafa Özkaynak, Bölge Müdürü Turkay Özgür, Bölge Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri tarafından karşılandı. Makamda kurum ziyaret defterini imzalayan Vali Öztürk'e Bölge Müdürü Turkay Özgür tarafından brifing verildi.

Vali Öztürk, işinin ehli uzmanların bir araya geldiği ve seçkin bir kurum olduğunu belirttiği DSİ'nin EXPO 2016 Antalya alanında yaptığı çalışmalardan dolayı tebrik ederek Bölge Müdürü Turkay Özgür'e teşekkür etti. Önümüzdeki dönemde İl Özel İdaresi'nin yokluğunda sulama ve taşkın koruma ile ilgili taleplere hızla cevap verilmesi konusunda talimatlarını bildiren Vali Öztürk, Hidroelektrik Santrallerine ilişkin olarak da nimet, külfet dengesinin iyi gözetilmesi gerektiğini belirtti.

Vali Sebahattin Öztürk İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'ne de bir çalışma ziyareti gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Turan Eren ile İl Müdürü Fevzi Timur ve kurum çalışanları tarafından karşılanan Vali Öztürk'e İl Müdürü Timur tarafından brifing verildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Öztürk Çalışma Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement