Vali Ünlüer, Demirözü'de Çeşitli İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Ünlüer, Demirözü'de Çeşitli İncelemelerde Bulundu

Vali Ünlüer, Demirözü\'de Çeşitli İncelemelerde Bulundu

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Demirözü'ne bağlı bazı köylerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

26.09.2013 11:24  Güncelleme: 11:25

Bayburt Valisi Mükerrem Ünlüer, Demirözü ilçesi ve bağlı bazı köylerde çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Beraberinde İl Emniyet Müdürü Celal Aydoğan, AK Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, Özel İdare Genel Sekreteri Ziyeddin Babacan ve bazı kurum müdürleri ile Demirözü ilçesine giden Vali Mükerrem Ünlüer'i Demirözü Kaymakamı Haktan Gökçekuyu karşıladı. Kaymakamlık makamına geçen Vali Ünlüer'e, Kaymakam Haktan Gökçekuyu tarafından ilçe hakkında bilgi verildi.

Sırasıyla Emniyet Amirliği, İlçe Belediye Başkanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Vali Ünlüer, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Muazzer Tayfur'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. İlçe halkıyla sohbet edip vatandaşların sorunlarını dinleyen Vali Mükerrem Ünlüer Demirözü ilçesindeki ziyaretlerini tamamlayarak Gökçedere Beldesine gitti.

Gökçede Belediyesini ziyareti sonrası 2008 yılında Tunceli'de şehit olan Samet Akdeniz'in ailesini ziyaret ederek şehit ailesinin sorunlarını dinledi.

Belde ziyaretlerini tamamlayan Vali Mükerrem Ünlüer ve beraberindekiler Özel idare tarafından Yakupabdal köyünde yapılan parke çalışmalarını yerinde inceledikten sonra, İl Özel İdare tarafından Yakupabdal köyü ormanlık alanda yaptırılan sulama göletinde incelemelerde bulunduktan sonra orman yolu üzerinden Serenli köyüne geçti.

Serenli, Elmalı, Kalecik ve Yukarı Dikmetaş köylerini ziyaret eden Vali Ünlüer, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Son olarak Beşpınar Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Ünlüer, bir süre belde halkıyla sohbet etti ve beldenin sorunları hakkında bilgi aldı. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ünlüer, Demirözü'de Çeşitli İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement