Vali Yoğundu - Son Dakika
Yerel

Vali Yoğundu

Vali Yoğundu

Vali Azmi Çelik İl Genel Meclis Başkanı Emine Aslan'a iade-i ziyarette bulundu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer'den brifing aldı.

09.06.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Çelik, daha önce kendilerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Genel Meclis Başkanı Emine Aslan'a iade-i ziyarette bulundu ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bir araya geldi.

Vali Çelik'in ziyareti Başkanlık makamında İl Genel Meclis Başkanı Emine Aslan ve meclis üyeleri ile bir süre sohbet edikten sonra, karşılıklı görüş alışverişi ve iyi niyet temennileri ile son buldu.

İl Genel Meclis Başkanı Emine Aslan ve meclis üyeleri Vali Azmi Çelik'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, kendileri ile çalışmaktan duyacakları memnuniyetlerini dile getirdiler.

GENEL SEKRETER BRİFİNG VERDİ
Vali Azmi Çelik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer ve birim müdürleri ile bir araya geldi.

İl Encümeni Toplantı Salonu'nda yapılan toplantıda, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdulkadir Özer tarafından Vali Çelik'e İl Özel İdaresince yapılan çalışmaları hakkında ayrıntılı bir sunum yapıldı.

Vali Çelik, ilimizin son on yılda gösterdiği hızlı büyümeye uygun şekilde Özel idare hizmetlerinin de geliştirilerek yaygınlaştırılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Vali Yoğundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement