Van'da Dallas Coffee hizmete açıldı - Son Dakika
Yerel

Van'da Dallas Coffee hizmete açıldı

Van'da Dallas Coffee hizmete açıldıVAN Van'da genç girişimci Ömer Kaya, Burak Durak ve Onur Durak tarafından kurulan Dallas Coffee, görkemli bir açılışla hizmete başladı.

27.03.2022 16:25  Güncelleme: 17:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'da Dallas Coffee hizmete açıldı

VAN Van'da genç girişimci Ömer Kaya, Burak Durak ve Onur Durak tarafından kurulan Dallas Coffee, görkemli bir açılışla hizmete başladı.

Barlar Sokağı'nda hizmete açılan kafenin açılış kurdelesini kesen Büyük Birlik Partisi Van İl Başkanı Mevlüt Kaya, gençlerin bir araya gelip, işsizliğin önüne geçmek amacıyla işyerleri açmanın takdire şayan olduğunu belirterek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Üç kuzen bir araya gelerek böyle bir işletmeyi Van'a kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Dallas Coffee ortaklarından Ömer Kaya ise "Van'da oturup kahve kültürünün üçüncü nesil olarak gelişmesi adına böyle bir işletme açmak istedik. Daha çok üniversite öğrencilerinin gelip rahatça ders çalışabilecekleri, kahvelerini içebilecekleri bir mekan konsept ettik" dedi.

Pandemi ile birlikte ekonomik sıkıntıların yaşandığı bir süreçte böyle işletmelerin açılmasının risk olduğunu belirten Kaya, "Özellikle pandemi ve zamların birlikte olduğu bu süreçte biz riski göz alarak böyle bir işletme açmaya karar verdik. Çok şükür başardığımızı düşünüyoruz. Gerek halkımızdan gerek devletimizin ileri gelenlerinden ve gerekse ailemizden çok büyük bir destek aldık ve burada bir aile ortamı oluşturduk. Gerek ailelerin gerekse öğrencilerin rahatça gelebilecekleri ve sohbet edebilecekleri bir alan oluştu" ifadelerini kullandı.

'Dallas' ismini küçükken izlediği Red Kit çizgi filminden esinlenerek aldığını sözlerine ekleyen Kaya, "Eskiden Red Kit çizgi filmini çok severdim. Ayrıca Dallas, Teksas'a bağlı ve kovboyların yaşadığı yer. Ona göre konsept yaptım ve bir nebi hayalimi gerçekleştirmiş oldum. Bunun yanında 'Dallas'; ismini kalabalık yer anlamında alıyor. Umarım burası da hep kalabalık olur. Ben işletmenin Van'a hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Açılışa katılan vatandaşlar ise böyle bir işletmeyi Van'a kazandırdıkları için genç girişimcilere teşekkür ettiler.

Van\'da Dallas Coffee hizmete açıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da Dallas Coffee hizmete açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement