Salihli Kurtuluş Fevzi Lütfi Karaosmanoğlu İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından Öğretmenevi Düğün Salonu'nda Bahar Çayı düzenledi.
300'ü aşkın konuğun katıldığı bu programda konuklar gönüllerince coştu, eğlendi. Hediye çekilişiyle okullarına destek oldular. Okul Aile Birliği Başkanı Meltem Türker ile konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.
Okul Müdürü Sedat Günay "Bu güzel programda emeği geçen başta okul aile birliği yönetimimize, personeline, öğretmen ve velililerimize, hediye veren esnafımıza ve siz değerli konuklarımıza çok teşekkür ederim. Bu gösteriyor ki, okulumuz artık zirvede. Bu okulun ve sizin gibi değerli velilerin okul müdürü olmaktan gurur duyuyorum, iyi ki varsınız" dedi. - MANİSA
Son Dakika › Yerel › Veliler Bahar Çayına İlgi Gösterdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?