Veliler Ödüllerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Veliler Ödüllerini Aldı

Veliler Ödüllerini Aldı

Kütahya'da, 15 okulun katıldığı 'birlikte başaralım' konulu projede derece elde eden velilerin ödülleri düzenlene bir törenle teslim edildi.

30.04.2013 16:06

Kütahya'da, 15 okulun katıldığı 'birlikte başaralım' konulu projede derece elde eden velilerin ödülleri düzenlene bir törenle teslim edildi.

Pedagog- Yazar Ali Çankırılı'nın'nın "Çocuklara Söz Geçirme Sanatı" Kitabını okuyan veliler arasında yapılan ödüllü sınav sonucunda dereceye giren velilere ödülleri, Belediye Kültür Sarayı'nda Kütahya Valisi Kenan Ççiftçi ve İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen'in de katıldığı törenle takdim edildi.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, bu tür faaliyetlerin gelecek yıllarda da

katılımcı okulların artması ile devam edeceğini belirterek proje ortağı okul idarecilerine teşekkür etti.

Kütahya Valisi Kenan Ççiftçi de, projeyi uygulayan okul müdürlerine plaket vererek bir konuşma yaptı. Çiftçi, "Organizasyonu yapan ve Emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze candan teşekkür ederim. Benchmarking projesi kapsamında 3000 velimiz çocuklara söz geçirme sanatı kitabından imtihan oldu. Çocuklarına destek olma adına kitap okuyup uygulayan velilerimizi gönülden kutluyorum. Evladına eğitimde katkı verme adına çalışan tüm velilerimizin ellerinden öpüyorum. Bu projeyi gerçekleştiren 15 okul müdürümüzü gönülden kutluyorum. 3000 Veli'yi fiilen projeye dahil ettiler. Malın varsa onu sen korursun, ilmin varsa o seni korur. Kütahya'nın eğitiminde saç ayağının sağlam" diye konuştu.

Törende proje ortağı okul öğrencilerinin halk oyunu, müzik,

drama, şiir ve taekwondo gösterileri salonu dolduran seyircilerce ilgiyle izlendi.

Yarışmaya katılan veliler en büyük ödülün 'Kitabı okuyarak çocuklarımıza karşı doğru tutum sergilemek' olduğunu söyleyerek, bu tür faaliyetlerin devam etmesi gerektiğini ve organizasyonu yapan okul idarecilerine teşekkür ettiklerini bildirdiler.

(EFE)

30.04.2013 15: 54: 29

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veliler Ödüllerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement