Vergi Dairesi'nden Dagc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesi'nden Dagc'ye Ziyaret

Vergi Dairesi\'nden Dagc\'ye Ziyaret

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Sefer Demir ve beraberindeki heyetle Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

25.02.2015 14:54

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Sefer Demir ve beraberindeki heyetle Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Başkan Feridun Fazıl Özsoy ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Demir, Vergi Haftası kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgi verdi.

Başkan Yardımcısı Mehmet Kuzucu'nun da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Sefer Demir, devletin en önemli gelir kaleminin vergi olduğunu hatırlattı. Maliye teşkilatının etkinliklerinin duyurulması ve halkın bilgilendirilmesi konusunda basın mensuplarının önemine işaret eden Demir, "Vatandaşlarımızın devlete olan yükümlülüklerini yerine getirmede, basın kuruluşları bizim gözümüz kulağımız. Bunun farkındayız. Sizlerin yapacağı haberlerle, bizlere büyük oranda destek sağladığınızı biliyoruz. İletişim konusunda bugüne kadar olan desteğiniz bundan sonra da devam edecektir"dedi.

DAGC Başkanı Özsoy, da basın kuruluşlarının anayasada belirtilen bir kamu görevi üstlendiğini ifade ederek, meslek örgütü veya basın kuruluşlarının kamu hizmetleri konusunda vatandaşı bilgilendirdiğini ve bu görevini layıkıyla yaptığını kaydetti.

Vergi Dairesi Başkanı Sefer Demir ziyaret anısına bir çiçek sundu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesi'nden Dagc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement