Voleybolda Transfer - Son Dakika
Yerel

Voleybolda Transfer

Voleybolda Transfer

Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, antrenör Reşat Yazıcıoğulları ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

09.07.2015 17:35

Bayanlar Voleybol 1. Ligi ekiplerinden Nilüfer Belediyespor, antrenör Reşat Yazıcıoğulları ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen törende konuşan Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, voleybol, hentbol, basketbol ve diğer branşlarda iddialı ekipler oluşturduklarını söyledi.

Milli takımlarda da görev yapmış Yazıcıoğulları ile anlaştıklarını belirten Karamık, "Yeni sezonda yolumuza onunla devam edeceğiz. Hedefimiz üst sıralarda yer almak. Bursa halkına iyi maçlar izlettirmek istiyoruz" dedi.

Sözleşmeyi imzalayan Yazıcıoğulları ise üç yıldır aktif olarak görev almamasına rağmen başarı için hazır olduğunu ifade etti.

Nilüfer Belediyespor'u, üreten bir takım olduğu için tercih ettiğini bildiren Yazıcıoğulları, "İyi bir yönetim kurulu, iyi tesisleri ve en önemlisi altyapıları güçlü bir ekip. Bu benim için çok önemliydi. Altyapıda A takıma her an gelebilecek, çalışmalara katılabilecek oyuncular var. Bir yabancı oyuncu alma hakkımız var. Bu oyuncuyu takımın performansına göre ileride tercih edeceğiz. Hedefimizde Avrupa kupalarına katılmak var. Bunu başarmak için sporseverlerin de desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybolda Transfer - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement