Yakup Alaylı Net Konuştu Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yakup Alaylı Net Konuştu Açıklaması

Yakup Alaylı Net Konuştu Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erenler Belediye Başkan Adayı Yakup Alaylı, katıldığı bir radyo programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

22.11.2013 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erenler Belediye Başkan Adayı Yakup Alaylı, katıldığı bir radyo programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı. MHP'li Yakup Alaylı herkesin belediye başkanı olacaklarını söyledi.

Projelerini açıklayan Yakup Alaylı, "Erenlere üniversite getireceğiz, hastane gelecek. İlköğretim Okulu sorununu çözeceğiz. D-100 girişinden ilçemizi güzelleştireceğiz. Sosyal donatı alanları yapacağız. Belediyede akıllı pano olacak. Herkes buradan yapacağı işleme kolayca yönlendirilecek. Belediyede sorun ve şikayetlerle ilgili sadece benim açacağım bir kutu olacak. Bizzat ben okuyacağım ve geri dönüş yapacağım. Biz projelerimizle ilgili gerekli çalışmaları yaptık. Belediyenin bütçe rakamlarını biliyoruz" dedi.

Bir de dev proje açıklayan MHP Erenler Adayı Yakup Alaylı, "Hasanbey Köyü bölgesine Huzur Köy yapacağız. Burada yaşlılarımız rahat, doğayla iç içe kalacak. İhtiyaç duyacakları her şey olacak. Poliklinik, uzman görevliler vb. Yaşlılarımız dört duvar arasında kalmayacak. Gerekirse bahçede toprakla haşır neşir olabilecek. Doğal bir ortam sunmayı hedefliyoruz. Biz projelerimizi gerçekleştireceğiz. Gerçekleştiremezsek eğer halkımızdan özür dileriz ve bir daha aday olmayız. Planlarımızı, programlarımızı yaptık. Bütçe çalışmalarını yaptık" diye konuştu.

Belediye binası önünü park yapacaklarını ifade eden Alaylı, "Halkımızla burada iletişim halinde olacağız. Burada vatandaşımız çayını içecek. Sürekli bir arada olacağız" şeklinde konuştu. Bir soru üzerine Alaylı, "Meclis toplantıları sırasında burada ekran olabilir. Vatandaş şeffaf bir şekilde her şeyi görebilir. Bu öneriyi dikkate alacağız. Hayata geçireceğiz" dedi.

"KESİNLİKLE KAZANACAĞIZ"

Seçim çalışmalarını da anlatan MHP Erenler Belediye Başkan Adayı Yakup Alaylı, vatandaşların gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Kamuoyu araştırmaları yaptırdıklarını da ifade eden Alaylı, "Halkımız bizim bu işi yapabileceğimize inanıyor. İnsanlarla gidip kucaklaşmak ve onların yüz ifadesini görmek en güzel ankettir. Kesin kazanacağız. Kazanmak için yola çıktık. Biz günlük parke yaparak değil, kalıcı işler yapmak istiyoruz. Şu an halkla belediye arasında iletişim kopukluğu var. Biz halkla belediyeyi birleştireceğiz. Herkesin belediye başkanı olacağız. Herkesi kucaklayacağız" diye konuştu.

"ALT YAPISI OLMAYAN YER OLMAMALI"

Spora destek vereceklerini, Bekirpaşa Belde Belediye Başkanı oldukları dönemde bunun örneklerini gösterdiklerini söyleyen Alaylı, kentsel dönüşüm konusunda da halkın mağdur olmaması gerektiğini kaydetti. Beldelerin kapatılmaması gerektiğini ve bununla ilgili geçmişte görüşlerinin olduğunu da hatırlatan Alaylı, bu konu ile ilgili sorulan sorular üzerine de, "Bekirpaşa belediyesi kapatılmamalıydı. Hizmetlere baktığımızda bugün Bekirpaşa'da bizim yaptıklarımızı görüyoruz. Yenisini görmedik. Biz o dönem alt yapıyı yapmak istedik. Hala yapılamadı. Göreve geldiğimizde alt yapı sorununa çözüm bulacağız. Alt yapısı olmayan yer olmamalı" dedi.

Diğer partilerin adaylarının belli olmaması ve kendi adaylığının erken açıklanmasının bir dezavantaj olup olmadığı ile ilgili bir soruya da Yakup Alaylı, "Biz kendi işimize bakıyoruz. Hizmete dayalı siyaset yapıyoruz. Kişilere bağlı siyaset değil. Daha güzelini yapacağız. Halkın teveccühü var" yanıtını verdi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yakup Alaylı Net Konuştu Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement