Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

Yalova Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi ziyarette etti.

16.09.2015 13:57

Yalova Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder, Yalova İl Jandarma Komutanı Albay Osman Aslan ve Yalova İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Süvari'yi ziyarette etti.

Önder, ziyaretleri yaptıktan sonra yaptığı açıklamada son aylarda meydana gelen terör olaylarında şehit olan güvenlik güçleri için taziye ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerinin herkesi derinden üzdüğünü belirten Önder, "Biz terörü lanetliyoruz. İnşallah bu terör olayları kısa sürede bitirilecektir. Ben şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine de sabır diliyorum" dedi.

Mavi-Yeşil Yol güzergahında sonbahar temizliği yapıldı

Yalova Belediyesi tarafından Yalova Valiliği'nce hayat geçirilen Mavi-Yeşil Yol güzergahında temizlik yapıldı.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, yaptığı açıklamada Mavi-Yeşil Yol güzergahının kent turizmine katkı sağladığını söyledi.

Özellikle hafta sonları yoğunluğun yaşandığı yol üzerinde bulunan çeşme başlarındaki çöp ve molozların toplandığını ve güzergah üzerine beton bank yerleştirildiğini belirten Salman, "Dört mevsim şehir dışı ve şehir içinden gelen vatandaşların yoğun kullanımında olan Mavi-Yeşil Yol mesire alanlarıyla da halkın ilgisini çekiyor. Kurtköy'den başlayarak Burhaniye köyüne kadar uzanan Mavi-Yeşil Yol güzergahında Yalova Belediyesi özellikle çeşme başlarındaki kötü görüntüye sebep olan atıkları topladı" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement