Yaralı Leylek Yavrusu İçin Seferber Oldular - Son Dakika
Yerel

Yaralı Leylek Yavrusu İçin Seferber Oldular

Yaralı Leylek Yavrusu İçin Seferber Oldular

İzmir’in Tire İlçesi Kırtepe Mahallesi'nde elektrik direğine yuva yapan leylek yavrusunun yaralı ayağı için mahalle sakinleri seferber oldu.

19.06.2014 14:31

İzmir'in Tire İlçesi Kırtepe Mahallesi'nde elektrik direğine yuva yapan leylek yavrusunun yaralı ayağı için mahalle sakinleri seferber oldu. Yaralı yavru leyleğin haline acıyan mahalle sakinleri Tire Belediyesi'ni arayarak yardım istediler. GEDAŞ ekipleri ile temasa geçen belediye yetkilileri olay yerine gelerek yavru leylek için operasyon başlattı. İlk olarak güvenlik önlemini alan GEDAŞ ekipleri mahallenin enerjisini kesti. Ardından merdivenli araçla direğe çıkan ekipler yaralı leyleği alarak belediye ekiplerine teslim ettiler. Yaralı leylek Tire Belediyesi hayvan barınağında yapılacak tedavinin ardından tekrar yuvasına bırakılacak.

Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kırtepe Mahallesi Muhtarı Mehmet Elibol, "Biz bu durumu yavrular büyüyünce öğrendik. Kahvede oturan vatandaşlar leyleğin çırpındığını görmüşler. Yetkililere haber verdik sağ olsunlar geldiler. İnşallah sağlığına kavuşur ve yuvasına döner." dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaralı Leylek Yavrusu İçin Seferber Oldular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement