Yaşam Akademi Derneği'nden Tüzken'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yaşam Akademi Derneği'nden Tüzken'e Ziyaret

Yaşam Akademi Derneği\'nden Tüzken\'e Ziyaret

Yaşam Akademi Derneği ve Lokomatif Band Ritm Grubu Kurucusu Ferudun Mete ve üyeleri Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken’i makamında ziyaret etti.

01.07.2014 13:17

Yaşam Akademi Derneği ve Lokomatif Band Ritm Grubu Kurucusu Ferudun Mete ve üyeleri Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken'i makamında ziyaret etti.

Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Tarkan Tüzken ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Antalya Yaşam Akademi Derneği engelli çocukların sosyal yaşamda yer edinmeleri için önemli bir dernektir" dedi.

Tüzken, derneğin engelli bireylerin sportif faaliyetler içinde yer almasında toplum içinde farkındalık ortaya çıkardığını günlük yaşamında, davranış yönünden olumlu etki oluşturduğunu belirtti.

İl Spor Merkezlerinde engelli bireylerin de olmasına değinen Tüzken, "Günlük yaşamın içinde olmayan evlerinde olan engelli çocuklarımız var. Buradan onların ailelerine seslenmek istiyorum. İl Spor Merkezlerimize gelin. Onlara spor yaptıralım, toplum içinde sosyalleşsinler, öz güvenlerini kazansınlar" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşam Akademi Derneği'nden Tüzken'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement