Yaşanabilir Zonguldak Platformu tarafından "Termik Santrallerin İnsan Sağlığı ve Çevre Üzerinde Etkileri" konulu söyleşi düzenleyecek.
Yaşanabilir Zonguldak Platformu tarafından 27 Şubat 2013 Çarşamba günü saat 14. 30'da Kilimli Belediye Sosyal Tesisleri'nde "Termik Santrallerin İnsan Sağlığı ve Çevre Üzerinde Etkileri" konulu söyleşi gerçekleştirecek.
Oturum başkanlığını BEÜ Mühendislik Fakültesi Prof. Dr. Ş.Hakan Kutoğlu'nun yapacağı belirtilirken, BEÜ Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Ana Bilim Dalı Prof. Dr. Meltem Tor, BEÜ Biyoloji Bölümü Doç. Dr. Güray Uyar, Çevre ve Ekoloji Hareketi Zonguldak Bürosu Av. Yakup Ş. Okumuşoğlu söyleşiye konuşmacı olarak katılacağı ifade edildi. Ayrıca tüm Zonguldak halkını bu söyleşiye davetli olduğu vurgulandı. - ZONGULDAK
Son Dakika › Yerel › Yaşanabilir Zonguldak Platformu, Söyleşi Düzenleyecek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.