Yaz ortasında kar keyfi - Son Dakika
Yerel

Yaz ortasında kar keyfi

Yaz ortasında kar keyfi Bitlis'te yazın kavurucu sıcağından bunalan vatandaşlar Nemrut Kalderasının 2 bin 250 rakımlı zirvesinde bulunan karla serinledi.

28.06.2022 08:46  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yaz ortasında kar keyfi

BİTLİS - Bitlis'te yazın kavurucu sıcağından bunalan vatandaşlar Nemrut Kalderasının 2 bin 250 rakımlı zirvesinde bulunan karla serinledi.

Şehrin gürültüsünden uzakta stres atmak isteyen vatandaşlar, soluğu Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Kalderasında aldı. Dünyanın ikinci büyük krater gölünün zirvesinde bulunduğu Nemrut Kalderasının zirvesine çıkan vatandaşlar, kavurucu sıcaklara rağmen halen erimeyen kar kütleleriyle serinledi. Üzerini eştikten sonra bir yandan temiz ve buz gibi karın tadına bakan vatandaşlar bir yandan da yanlarında getirdikleri kapları karla doldurdu. Vatandaşlar, yaz ortasında hem kar yeme hem de serinleme keyfini bir arada yaşadı. Yaz ortasında kar keyfi yaşamanın oldukça güzel bir duygu olduğunu belirten Nafiz Tüzün, yedikleri karla serinlediklerini söyledi.

Yaz ortasında kar gördükleri için mutlu olduklarını dile getiren Mehmet Akay ise yanlarında getirdikleri kapları karla doldurduklarını ifade etti.

Yaz ortasında kar keyfi
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaz ortasında kar keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement