"Tekirdağ'ı AK Belediyecilik ile Buluşturmak İstiyoruz" - Son Dakika
Yerel

"Tekirdağ'ı AK Belediyecilik ile Buluşturmak İstiyoruz"

"Tekirdağ\'ı AK Belediyecilik ile Buluşturmak İstiyoruz"

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Yel, "Tekirdağ'ı AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz." dedi.

25.12.2013 09:24  Güncelleme: 09:22

Tekirdağ Ak Parti Büyükşehir Başkan Adayı Mustafa Yel, "Halka rağmen değil, halk ile beraber bir belediyecilik anlayışıyla Tekirdağ'ı yönetmek ve Tekirdağ'ı AK Belediyecilik ile buluşturmak istiyoruz" dedi.

AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel seçim çalışmalarını hız kesmeden devam ettiriyor. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin yapmış olduğu çalışmalar doğrultusunda seçim çalışmalarına devam eden Büyükşehir Adayı Mustafa Yel, Hayrabolu'da Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlar ile bir araya gelerek Büyükşehir ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin organize etmiş olduğu Hayrabolu Programına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Ar-Ge Birim Başkanı Erol Çetin, Hayrabolu İlçe Başkanı Ethem Çetin, İlçe Teşkilatı ve Hayrabolu Belediye Başkan Aday Adayları Şener Çelikayar ve Salih Kıvanç Katıldı.

İlk olarak doğduğu mahalleden seçim startı veren Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Yel ilçeleri gezerek oradaki sivil toplum kuruluşlarını ziyaret edip projelerini anlattı.

"HALKA RAĞMEN DEĞİL, HALKLA BERABER BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İÇİN"

. Sivil Toplum Örgütlerini ve vatandaşları projeler hakkında bilgilendiren Büyükşehir Adayı Mustafa Yel " Tekirdağ Artık Büyükşehir oldu ve kaynaklarımızın bugünkü kaynaklarımızın neredeyse 4-5 katına çıktı. Ben 2005 yılından itibaren Tekirdağ'da İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yaparak Tekirdağ'da köylere hizmet götürme işinin başındaydım ve köylerimizde yapılan tüm kamu hizmetlerinin altında imzam vardır. Bu yüzden ben inanıyorum ki bu 8 buçuk yıl içerisinde çıraklık ve kalfalık dönemimizi atlattık ve şimdi ustalık dönemimizi yaşayabilmek ve Tekirdağ'ımıza hizmet etmek adına sizlerden yetki ve destek istemeye geldim. Ben Mustafa Yel kardeşiniz olarak bu yola çıkarken hedeflediğim belediyecilik tarzı şu idi: 'Halka Rağmen Değil, Halk ile beraber bir belediyecilik anlayışıyla Tekirdağ'ı Yönetmek ve Tekirdağ'ı AK Belediyecilik ile buluşturmak'"dedi.

AK Parti İl Başkanlığı Seçim Koordinasyon Merkezinin organize etmiş olduğu Hayrabolu Programı yapılan Sivil toplum örgütleri ve köy ziyaretlerinin ardından Hayrabolu Çene Köyünde Son Buldu.(SC - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Tekirdağ'ı AK Belediyecilik ile Buluşturmak İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement