Yeni Yıla Çalışarak Girdiler - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yeni Yıla Çalışarak Girdiler

01.01.2015 03:07

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, yoğun kar yağışına aldırış etmeden halkın yeni yıla sorunsuz girebilmesi için "Huzur" uygulaması gerçekleştirdi.

Bilecik Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler, yoğun kar yağışına aldırış etmeden halkın yeni yıla sorunsuz girebilmesi için "Huzur" uygulaması gerçekleştirdi.

İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, ailelerin çocuklarıyla birlikte olduğunu ama teşkilatın çalıştığını ifade ederek, "Hem güzel hem de zor, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Şu anda en çok çalışan birimimiz trafik. Vatandaşların yılbaşı kutlamalarını güven dolu ve huzurlu bir ortamda geçirmeleri amacıyla her türlü emniyet ve trafik tedbiri alındı. Şehrimizin 2015 yılını tebrik ediyoruz" dedi.

Görev başında bulunan polis memurlarına baklava ikramında bulunan Özüdoğru, yeni yıllarını kutladı. Ayrıca ekipler, sürücülerin alkollü olup olmadığı ve diğer konular hakkında inceleme yaptı. - Bilecik

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Yıla Çalışarak Girdiler - Son Dakika


Advertisement