Yenimahalle Parkları Şenlendi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Parkları Şenlendi

Yenimahalle Parkları Şenlendi

Yenimahalle Belediyesi’nin “Haydi Çocuklar Sokağa” projesi kapsamında parklarda düzenlediği etkinlikler, çocukların keyifli zaman geçirmesini sağladı.

14.08.2014 11:03

Yenimahalle Belediyesi'nin "Haydi Çocuklar Sokağa" projesi kapsamında parklarda düzenlediği etkinlikler, çocukların keyifli zaman geçirmesini sağladı. Projenin ilk durağı, Şentepe'de bulunan 'Müslüm Gürses Parkı' oldu. Şentepeli çocuklar, yaşıtlarıyla birlikte oyunlar oynayarak eğlenceli bir gün geçirdi.

Yenimahalle Belediyesi "Haydi Çocuklar Sokağa" projesi kapsamında çizgi kahramanlar, mini disco, yüz boyama, kukla ve illüzyon gösterileriyle miniklere unutulmaz saatler yaşattı.Yarışmalar düzenleyerek hediye dağıtan ve çocukların neşesine neşe katan belediye, bilgisayar oyunlarının esiri olan ve eve kapanan çocukları hayatın içine dahil ederek sokak oyunları kültürünü de aşıladı.

Çocukların keyfili vakit geçirmesinden memnun olan aileler, Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkürlerini sunarken, projeye devam edeceklerini söyleyen yetkililer, Şentepe'nin ardından 20 Ağustos Demetevler Cemre Parkı'nda ve 27 Ağustos Ragıp Tüzün Parkı'nda, 15.00-18.00 saatleri arasında minikleri eğlendirmeye devam edeceklerini belirtti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Parkları Şenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement