Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Yerel Seçime Doğru

CHP Uşak İl Başkanı Yazgan ve Belediye Başkan adayı Horasan, AK Parti ve MHP'yi ziyaret etti.

23.01.2014 18:45

CHP Uşak İl Başkanı Bülent Horasan, Belediye Başkan adayı Bülent Yazgan ile birlikte AK Parti ve MHP İl Teşkilatlarını ziyaret etti.

Bülent Horasan, AK Parti İl Başkanlığı ziyaretinde, yerel seçimler öncesi siyasi partilere nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyledi.

Seçim sürecini hoşgörü ve siyasi nezakete uygun şekilde sürdürmek istediklerini ifade eden Horasan, "Hepimiz, bu şehrin evlatlarıyız. Farklı siyasi görüşlere sahip olabiliriz. Ancak şehrimizin ve ülkemizin menfaatleri doğrultusunda çalışmaktan başka amacımız yok. Seçimler, demokrasilerde şölen havasında geçmeli. Bu duygu ve düşünceyle tüm siyasi partilere başarılar diliyoruz" diye konuştu.

CHP Uşak Belediye Başkanı adayı Bülent Yazgan ise "Ele ele verip, kentimizin sorunlarını siyaset üstü mekanizmada çözmeliyiz" görüşünü dile getirdi.

AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım ise il genelinde seçim sürecinin sorunsuz devam ettiğini belirterek, "Görüşlerimiz farklı da olsa, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Şehrin sorunları, hepimizin sorunu. Seçim sürecinin, diğer siyasi partilerin de katkısıyla seviyeli şekilde geçeceğine inanıyorum" dedi.

Bülent Horasan ve Bülent Yazgan, daha sonra MHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

MHP İl Başkanı Hüseyin Karabey, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

MHP Uşak Belediye Başkan adayı Alpay Özgür ise tüm adaylara başarılar diledi. - Uşak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement