Yerel Seçime Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçime Doğru

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, Yükseliş Mahallesi sakinleriyle buluştu.

27.03.2014 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Hakan Tütüncü, seçim çalışmaları kapsamında Yükseliş Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Tütüncü, burada yaptığı konuşmada Kepez Belediyesi'ni herkesin beğenerek izlediği, takdir ettiği bir belediye haline geldiğini söyledi. Yeşil alan, muhtar evi, kaldırım, asfalt çalışmalarıyla Yükseliş Mahallesi'nin güzel bir görüme kavuştuğunu ifade eden Tütüncü, seçimlerin ardından kazanıp hizmete devam edeceklerini belirtti.

Mahallenin aile sağlığı merkezi talebini karşıladıklarını  dile getiren Tütüncü, şöyle devam etti:

"OFM Hastanesi'nin yanına güzel bir sağlık tesisi inşa ettik. Aile hekimleriniz artık mahallenizde olacak. Atmış olduğumuz adımları çekemeyenler, çeşitli dedikodular üretiyorlar. 'Aile sağlığı merkezi açılmayacakmış' diyorlar. Biz yapamayacağımız bir hizmetin sözünü vermeyiz. Ama birşeye söz verdiğimiz zaman ucunda ölüm de olsa onu yerine getiririz. O alana aile sağlığı merkezini yaptık. Önümüzdeki haftadan itibaren oraya doktorlarınızı da getireceğiz ve tesisi hizmete açacağız."

Tütüncü, seçimlerde vatandaşın güven ve istikrarının sandıkta galip geleceğine inandığını vurgulayarak, pazar günü vatandaşın helal oylarıyla yeniden göreve geleceğini kaydetti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçime Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement