Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Canbay, "Gittiğimiz ilçe ve beldelerde görüyoruz ki halkımız, kapatılan Refah Partisi dönemindeki o eski 'Milli Görüş' belediyeciliğini tekrar arıyor" dedi.
Yerel seçim çalışmaları kapsamında Elazığ'a gelen Canbay, beraberindeki heyetle partisinin ilçe ve belde teşkilatlarına ziyaretlerde bulundu.
Canbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını ve yerel seçimlerde yurt genelinde ciddi başarı elde edeceklerini söyledi.
İlçe taramalarının yarın sona ereceğini, Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda tuttukları raporların değerlendirileceğini dile getiren Canbay, şöyle konuştu:
"Gittiğimiz ilçe ve beldelerde görüyoruz ki halkımız, kapatılan Refah Partisi dönemindeki o eski 'Milli Görüş' belediyeciliğini tekrar arıyor. Diyorlar ki 'belediyecilik anlayışında o zamanki ruhu bulamıyoruz, o heyecanı tekrar ortaya koyun.' Teşkilatlarımızda elhamdülillah o ruh var ve o inançla hedefe kilitlenmişler. Umuyorum ki en iyi sonucu alacağız, Elazığ'dan pek çok belediyeyi kazanacağız."
Ziyaretlerde vatandaşın nabzını yokladıklarını ve görüşlerinden istifade etmeye çalıştıklarını belirten Canbay, aday tespit çalışmalarında sona gelindiğini, en kısa sürede belirlenen isimleri kamuoyu ile paylaşacaklarını sözlerine ekledi.
Canbay, yarın yapılacak il divan toplantısının ardından kentten ayrılacak. - Elazığ
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.