Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy ve MYK Üyesi Turan Yaldır, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’na (ATSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

08.01.2014 17:25

MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, İl Başkanı Mustafa Selhan Altınsoy ve MYK Üyesi Turan Yaldır, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası'na (ATSO) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Aksaray MHP Aksaray Belediye Başkan Adayı Karabatak, ziyarette, ATSO'nun yeni yerinin hayırlara vesile olmasını söyledi.

ATSO'nun Aksaray'a çok güzel hizmetlerinin bulunduğunu belirten Karabatak, "ATSO, Aksaray'ın geleceğini dizayn etmek açısından önemli misyon üstlenen sivil toplum örgütüdür. Yeni göreve gelen arkadaşlarımızın da bu görevi layıkıyla yerine getirecek donanımda ve kapasitede olduklarını biliyoruz. Bu anlamda kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ise ziyaretten mutluluk duyduğunu belirterek, "ATSO olarak,  hayırlı olsun ziyaretine gelen MHP Aksaray Teşkilatına teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde iyi şanslar diliyorum. Önümüzde yapılacak olan 30 Mart yerel Seçimlerinden sonrada seçilecek Belediye Başkanımız ile birlikte Aksaray'ımızı bulunduğu konum itibari ile diğer illere göre daha iyi bir seviyeye çıkartmak için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz. Biz sivil toplum kuruluşları olarak söz konusu Aksaray ise gerisi teferruattır diyoruz. Ziyaretlerinden dolayı tekrar kendilerine teşekkür ediyorum" dedi. - Aksaray

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement