Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Taraklı Kaymakamlığınca 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

28.01.2014 16:55

Taraklı Kaymakamlığınca 30 Mart'ta  yapılacak olan yerel seçimlerde uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Kaymakamlık binasında yapılan toplantıda, yerel seçimlerin ilçede huzur ve sükunet içerisinde geçmesi için toplantının düzenlendiği belirtilerek, seçim öncesi, seçim sırası ve sonrası uyulması gerekli kurallar ele alındı.

Yüksek Seçim Kurulu'nca alınan tüm kural ile kararların zamanında uygulanması ve ilçe seçim kurulu kararlarına uyulması konusunda, Taraklı Emniyet Amiri Cem Çiftçi konu ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Kaymakam Ömer Yılmaz da ilçede seçimin, güven ve huzur ortamında, geçmesi için seçime katılan herkesin sabırlı ve sağduyulu olarak davranacaklarına inandığını belirterek katılımcılara teşekkür etti.

Kaymakam Yılmaz'ın başkanlık ettiği bilgilendirme toplantısına, Taraklı Belediye Başkanı Tacettin Özkaraman, İlçe Emniyet Amiri Cem Çiftçi, belediye başkan adayları, siyasi parti başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement