Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru
31.01.2014 17:11

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Torun, Ünye ilçesinde dolmuşçuları ziyaret etti.

Ordu Belediye Başkanı ve CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Seyit Torun, Ünye ilçesinde dolmuşçuları ziyaret etti.

SS 13 Nolu Dolmuşçular Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nde dolmuşçularla bir araya gelen Torun, burada yaptığı konuşmada, şoförlük mesleğinin zorluklarına değindi.

Şoförlerin her şeyden önce can taşıdıklarına işaret eden Torun, şöyle konuştu:

"Mesleğiniz dünyanın en zor mesleklerinden biri. Can taşımak, canı bir yerden gideceği yere sağ salim ulaştırmak yeterince dikkat isteyen, yeterince özveri gerektiren bir durum. Canlarımızı önce Allah'a sonra size emanet ediyoruz. İşlerinizde başarı ve kazancınızın bereketli olmasını diliyorum"

Dolmuşçular ise ziyaretinden dolayı Torun'a teşekkür etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement