Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ünver: "MHP'nin mensupları olarak yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermiyoruz"

04.02.2014 15:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Orhan Ünver, MHP'nin mensupları olarak yerine getiremeyecekleri hiçbir sözü vermediklerini bildirdi.

MHP Erenler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'nda düzenlenen programda konuşan Ünver, her ilçeyi karış karış gezerek sorunları yerinde dinlediklerini söyledi.

"MHP'nin mensupları olarak yerine getiremeyeceğimiz hiçbir sözü vermiyoruz" diyen Ünver, "Sakarya'nın geleceğine ışık tutacak, geleceğine değer katacak ve gelecek nesillerin hayır duasını alacağımız projelerimizle sizlerin huzurundayız. Hedeflerimiz ve vizyonumuz ortadadır" ifadesini kullandı.

Ünver, şehircilik anlayışı, halkın beklentileri, çağdaş ve modern şehircilik hedefiyle projeler hazırladıklarını belirterek, AK Parti'nin tek korkulu rüyasının MHP olduğunu vurguladı.

MHP Erenler Belediye Başkan adayı Yakup Alaylı ise Erenler'de zafer elde edeceklerine inandıklarını belirterek, "30 Mart akşamı, bu inancımız sandıkta tescil edilecektir. Sadece burada değil, diğer ilçelerde sandıklar MHP ile coşacaktır. Ünver başkanımızla Sakarya'yı ayağa kaldıracağız" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement