Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Karamanlı Kaymakamı Akmeşe, belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi.

13.02.2014 16:41  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karamanlı Kaymakamı Uğur Akmeşe, belediye başkanı adaylarıyla makamında bir araya geldi.

Toplantıya, Karamanlı Belediye Başkanı ve CHP Karamanlı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özger, AK Parti Karamanlı Belediye Başkan Adayı Fatih Selimoğlu, MHP Karamanlı Belediye Başkanı Adayı Ali İhsan Avcı, AK Parti Karamanlı İlçe Başkanı Mehmet Ayan ve CHP Karamanlı İlçe Başkanı Ali Özçoban katıldı.

Seçim sürecinin huzur ortamında geçmesi için kaymakamlık olarak bağlı olduğu birimlerle azami çaba sarf edeceklerini ifade eden Kaymakam Akmeşe, başkan adayları ve ilçe başkanlarından huzurlu bir seçim dönemi geçirilmesi için gayret göstermelerini istedi.

Tüm siyasi partilere eşit uzaklıkta olduklarını belirten Akmeşe, seçim döneminde her türlü sıkıntıda birlikte görüşerek problemlerin üstesinden gelebileceklerini ve üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını kaydetti.

İlçenin değerlerinin ortak değerler olduğuna dikkati çeken Akmeşe, "Tüm halkımız bu değerlere saygı gösteriyor. Vatandaşlarımız oldukça bilinçli. Son zamanlarda medyadan takip ettiğimiz aykırı söylemler, halkımız tarafından tepki görüyor. Seçim sürecinde aday arkadaşlarımız, birbirlerinin kişisel durumları hakkında söylemlerde bulunmasın. Her gün bir şeklide yüz yüze geldiğimiz için kişinin özeline saygı gösterelim. Temiz bir siyaset geçirmemizi istiyorum" dedi.

CHP Karamanlı Belediye Başkanı Adayı Mehmet Özger ise Karamanlı'da seçim dönemlerinde huzurun, önceki Belediye Başkanı İsmet Mergen zamanında başladığını belirterek, bu seçim sürecinde de huzur ortamının bozulmayacağını belirtti. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement