Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Savaş, Antakya ilçesi'ne bağlı köylerde vatandaşlarla bir araya geldi.

17.02.2014 14:20

CHP'nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Saraycık, Günyazı, Kisecik, Doğanköy köylerinde ve  Narlıca beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Savaş, Günyazı köyünde yaptığı konuşmada, 30 Mart'ın Hatay'ın hem kuruluş hem de kurtuluş tarihi olacağını ve bu noktada herkese yerine getirilmesi gereken önemli görevler düştüğünü belirtti.

Hatay'ı karış karış gezeceğini ifade eden Savaş, tüm sorunlara çözüm getirecek master planlarını hayata geçirmek için 30 Mart tarihini sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdi.

Kisecik köyünde de başkanlığı döneminde insanları ötekileştirmeden hizmet ettiğini belirten Savaş, önümüzdeki yerel seçimlerde halkın da göstereceği teveccühle hizmetlerine Hatay'ın geneli için devam etmek istediğini kaydetti.

Savaş"ın programına  CHP Hatay Milletvekilleri Hasan Akgöl, Mehmet Ali Ediboğlu, CHP Antakya Belediye Başkan adayı Hasan Ramiz Parlar, CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu ve CHP Hatay Merkez İlçe Başkanı Mevlüt Yeşildağ katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement