Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

CHP Sakarya Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Boya: “İmar ve çevre komisyonları oluşturmak istiyoruz”

20.02.2014 18:00

CHP Sakarya Kadın Kolları Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Eğitim Sorumlusu Semiha Gökçen Boya, belediyelerde imar ve çevre komisyonları oluşturmak istediklerini söyledi.

CHP Sapanca Merkez Seçim İrtibat Bürosunu ziyaret eden Boya, CHP Sakarya Büyükşehir Belediye Adayı Ecevit Keleş ve Sapanca Belediye Başkan adayı Turhan Fortacı ile imar ve çevre komisyonları oluşturmak istediklerini anlattı.

Kurulacak olan komisyonla kalıcı çözümler üretmek istediklerini belirten Boya, "Bu komisyon hem Sapanca Gölü hem de Melen Çayı kritik sınırlara yaklaşmadan projeler üretecek" dedi.

Sapanca gölü ve Melen Çayı için uzun vadeli bilimsel programlar hazırlayacaklarını belirten CHP Sapanca Belediye Başkan adayı Fortacı ise "Sapanca gölü ve Melen Çayı küresel iklim değişikliği, yağış rejimlerinin bozulması ve sanayi kuruluşlarının Sapanca Gölü'nden ve Melen Çayı'ndan kapasite üzerinde su çekmesi nedeniyle kritik tehlike sınırlarındadır. Bu durum için geçici çözümler yerine uzun vadeli bilimsel programlar oluşturacağız" diye konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement