Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Saraçoğlu: ''Sosyal belediyecilik anlamında biraz eksikliğimiz olduğunu, halka inmemiz konusunda biraz üst kademede kaldığımızı görüyoruz.

25.02.2014 17:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kütahya Belediye Başkan adayı Kamil Saraçoğlu, 30 Mart yerel seçimlerine yönelik sosyal belediyecilik anlamındaki eksikliklerini gidermeye çalışacaklarını bildirdi.

Saraçoğlu, yaptığı açıklamada, başkanlığa seçilmesi halinde "biz merkezli" çalışacaklarını belirtti.

Kenti halk ile yönetecekleri vaadinde bulunan Saraçoğlu, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki günlerde projelerimi açıklayacağım. Özellikle sosyal belediyecilik yapacağız. Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, 10 yılda önemli çalışmalara imza attı ancak bunları, halka tanıtmakta yetersiz kaldı. Bu dönemde yaptığımız çalışmaları halkımızla paylaşmak ve onlarla beraber yönetmek istiyoruz. Yatırım noktasında çalışmalarımız olacak. Sosyal belediyecilik anlamında biraz eksikliğimiz olduğunu, halka inmemiz konusunda biraz üst kademede kaldığımızı görüyoruz. İnşallah, bu dönemde onun eksikliğini gidermeye çalışacağız. Yönetimi, ben merkezli değil, biz merkezli oturttacağız ve bu anlayış çerçevesinde sivil toplum örgütlerimizi,  muhtarlarımızı, mahalle temsilcilerimizi, vatandaşlarımızı, kanaat önderlerini, bu işin içine katmak istiyoruz. Gelin Kütahya'yı hep beraber yönetelim. Hemşehrilik bilincini özellikle ortaya çıkarmak istiyoruz."

Saraçoğlu, işsizliğe ilişkin de çalışmaları olacağını sözlerine ekledi. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement