Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın’ın kaybedilen yılları 'AK' belediyecilik döneminde telafi edilecek" dedi.

05.03.2014 13:30

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, "Bartın'ın kaybedilen yılları 'AK' belediyecilik döneminde telafi edilecek" dedi.

Tunç, partisinin il başkanlığınca seçim bürosunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, kentin belediyecilik anlamında en temel sorunlarının dahi çözülemediğini söyledi.

Sular kenti Bartın'da içme suyu sorunu yaşandığını, mahalle geçiş yollarının sorun teşkil ettiğini ifade eden Tunç, şöyle konuştu:

"Belediye koruma imar planını yapamadığı için 3 yıl önce 2,5 milyon lira ödeneği gelen TOKİ köprüsünün inşaatına başlanamıyor. Arıtma tesisi yapılmadığı için kanalizasyon atıkları Bartın Irmağı'na akıyor. Çöpler, İnkumu tatil beldemizin tepesinde yanmaya devam ediyor. Belediye kazı izinlerini geciktirdiği için 2011'de ihalesini yaptığımız doğalgaz çalışmaları yavaş gidiyor. Bartın'da merkezi hükumetle uyum içerisinde çalışan bir belediye olsaydı şimdiye kadar kentin tamamı doğalgaz kullanıyor olurdu. 30 Mart'ta yeni bir dönem başlayacak, kısır siyasi çekişmeler yerine icraat ve projeler konuşulacak."

AK Parti Bartın Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay da 30 Mart tarihi itibariyle kentte yeni bir dönemi başlatacaklarını belirtti.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Yaşar Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Eyüpustaoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Yasemin Dora Kurtkaya, İl Gençlik Kolları Başkanı Orhan Ağdacı, belediye meclisi ve il genel meclisi üyesi adayları ile partililer katıldı. - Bartın

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement