Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Görele Belediye Başkan adayı Tolga Erener, Görele Su Ürünleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ve balıkçılarla bir araya geldi.

08.03.2014 13:00

AK Parti Görele Belediye Başkan adayı Tolga Erener, seçim çalışmaları kapsamında Görele Su Ürünleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ve balıkçılarla bir araya geldi.

Görele Muhtarlar Derneğinde, Görele Su Ürünleri Kooperatifi yönetim kurulu üyeleri ve balıkçılarla görüşen Erener, halka açık kapı belediyeciliğiyle hizmet edeceklerini söyledi.

Katılımcı bir belediye hizmeti anlayışıyla her ay halk meclisi toplantıları yapacaklarını belirten Erener, "Belediye Başkanlığını kazandığım takdirde ilk işim makam odası kapısını söktürmek olacaktır. Vatandaş bizimle bir arada olacak. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla her belediye meclis toplantısından bir veya iki gün önce halk meclisi toplantısı yapacağız. Hizmette önce halkımızı dinleyip sonra biz karar alacağız. Bizi yöneten Görele halkı olacaktır" dedi.

İktidar gücü ile hizmette sınır tanımayacaklarını ifade eden Erener, "Görele gün geçtikçe geriye giden bir memleket konumundadır. Göründüğü üzere nüfusumuz da hızla azalmakta. Bunu söylemekten maalesef hicap duyuyorum. Görele'de her partinin genel bir amacı var. O da hizmet edebilme amacıdır. Bizim onlardan sadece bir farkımız var, o da arkamızda iktidar gücü olmasıdır. Biz belediye başkanı olduktan sonra gerek CHP'nin, gerek MHP'nin, bize oy veren veya vermeyenin, herkesin belediye başkanı olacağız. Adil mesafede, eşit bir şekilde hizmet yapacağız" diye konuştu.

AK Partiden aday gösterildikten 3 gün sonra 44 kişilik ekiple proje çalışmalarına başladıklarını kaydeden Erener, şunları söyledi:

"44 kişilik ekiple proje çalışmalarımızı yaptık ve bitirdik. 14 konu başlığı altında 54 projemiz var. Balıkçılarımız başta olmak üzere kadınlarımıza, gençlerimize, çocuklarımıza ve esnafımıza yönelik birçok faaliyetimiz olacak. Görele'de şu anda sırf ekmeğini balıkçılıktan kazanan 15 balıkçı arkadaşımız var. Onlar bizim önceliğimiz arasındadır. Çünkü ben onları esnaf olarak görüyorum. İlk olarak korumamız gerekenler de onlardır. Ben yöneticiliğim boyunca ekmeğini sırf balıkçılıktan kazanan arkadaşların yanında olacağım." - Giresun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement