Manavgat Belediye Başkanı ve CHP adayı Şükrü Sözen, seçim çalışmaları kapsamında Kasaplar ve Kavaklı mahalle sakinleri ile buluştu.
Sözen, Kapalı Halk Pazarı'nda vatandaşlara seslendi. Sözen konuşmasına, Manavgat'ta sosyal barışın, sevginin, dostluğun, kardeşliğin hakim olması için 5 yıldır çaba sarf ettiklerini söyledi.
Görev süresinde pek çok zorluklarla karşılaştığını, engellemelere maruz kaldığını ifade eden Sözen, bu sıkıntıların kendisini hizmet anlamında kamçıladığını kaydetti. Sözen, "Bizi topluma hizmet etmek anlamında bir kat daha kamçıladılar. Her türlü engellemelere rağmen Manavgat'ta 271 milyon liralık yatırım yaptık. Eleştiriler mutlaka olacaktır ancak bizleri eleştirenler de yaptıklarını ortaya koymalılar" dedi.
Sözen, 2009 kitapçığı ile kendisini eleştirenlere yanıt verdi. Marka kentlerin 50 yıla göre proje hazırladıklarını anlatan Sözen, şöyle konuştu:
"Biz de Manavgat için gelecek projelerini hazırlıyoruz. Kitapçığımızdaki geçen dönemdeki sözlerimizin yüzde 85-90'ını hayata geçirdik. Yapmadığımız bir tek pazar yeridir. Yapamadık değil, yapmadık. Neden, köylerimize hizmet götüreceğiz hissiyatına kapıldık. Merkez bütçesini bölerek köylere aktardık. Eğer pazar yerini hayata geçirseydik zaten ekonomik sıkıntı içinde olan pazarcı ve sabit esnafı 2 sezon mağdur edecektik ama önümüzdeki süreçte bir sezonda bitirebileceğimiz projeyle onu da inşallah yapacağım." - Antalya
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.