Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, MATSO'yu ziyaret etti.

28.03.2014 15:18

AK Parti Manavgat Belediye Başkan adayı Recep Barut, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası'nı (MATSO) ziyaret ederek, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve yönetim kurulu üyeleri ve divan kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Barut, ziyarette yaptığı konuşmada, Manavgat'ın önünü açacak, ilçeye yeni bir vizyon kazandıracak projeler hazırladıklarını kaydetti. Hazırladıkları projelerde ilçenin 50 yıl sonrasını düşünerek hareket ettiklerini belirten Barut, amaçlarının turizmin 12 aya yayılmasını sağlamak olduğunu vurguladı.

MATSO Başkanı Ahmet Boztaş ise oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi. İlçede ekonomik faaliyetleri çeşitlendirmek için çaba gösterdiklerini kaydeden Boztaş, turizmin 12 aya yayılması, ilçede ekonomik faaliyetlerin çeşitlendirilmesi, yeni istihdam alanlarının açılması, ihracat yapan firma sayısının artırılması gibi çalışmaları olduğunu anlattı.

Turizmin 12 aya yayılması için alternatif turizm alanları açılması gerektiğini belirten  Boztaş, 2005 yılında alternatif turizm alanı ilan edilen Oymapınar Alternatif Turizm Bölgesini'ni fırsat olarak gördüklerini dile getirdi. Boztaş, "2008 yılında 1/25000 ölçekli çevre düzeni planı yapılarak yatırımcıya açılması gerekiyor. Bu konuda desteğinizi bekliyoruz" dedi.

Alternatif turizm alanlarının yatırımcıya açılması ile ilçe ekonomisindeki riskin ortadan kalkacağını vurgulayan Boztaş, bu şekilde istihdamın da artacağına değindi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement