Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

İl Sağlık Müdürü Ebiloğlu: "30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde evde sağlık hizmeti alan hasta ve yatalak vatandaşlar oy kullanmak için, 112 Komuta Kontrol Merkezinden yardım alabilecek"

28.03.2014 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Ebiloğlu, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde evde sağlık hizmeti alan hasta ve yatalak vatandaşların, oy kullanmak için 112 Komuta Kontrol Merkezinden yardım alabileceğini bildirdi.

Ebiloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, hasta ve yatalak vatandaşların, 112 Komuta Kontrol Merkezini aramaları halinde, ekipler tarafından yardım alabileceğini belirtti.

30 Mart'ta mahalli idare, muhtar ve ihtiyar heyeti seçimlerinin yapılacağını anımsatan Ebiloğlu, açıklamasında şunlara yer verdi:

"Sağlık problemleri nedeniyle evde sağlık hizmeti alan ve hareket etmekte zorlanan vatandaşların, oy kullanması da sağlıklı vatandaşlarla eşit olmalıdır. Bu çok önemli bir uygulama. Evde sağlık hizmeti alan hastaların vatandaşlık görevini yerine getirmesi için 112 Komuta Kontrol Merkezini araması halinde, sağlık ekiplerimiz hasta ve yatalak vatandaşlarımızın oy kullanması için gerekli yardımı yapacak." - Muş

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement