Yozgat'ın Yerköy ilçesinde faaliyet gösteren bir firma, sosyal sorumluluk projesi kapsamında 3 bin fidanı öğrencilerle beraber toprakla buluşturdu.
Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Kahraman Sayan, fidan dikimi sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, organize sanayi bölgesinde bulunan 50 dönümlük boş araziye fidan diktiklerini söyledi.
Yerköy'de bulunan 3 okuldan gelen öğrencilerle fidan dikimi yaptıklarını belirten Sayan, şunları kaydetti:
"Elinizde bir fidan bulunsa kıyametin kopacağını bilseniz bile bu fidanı toprağa dikin' diye buyuran sevgili Peygamberimizin öğüdüne uyarak fabrikamızın yanında bulunan boş arazi için Orman Genel Müdürlüğünden fidan talebinde bulunduk. Onlarda sağ olsunlar bizleri kırmayarak bizlere 3 bin çam fidanı gönderdiler. İlçemizde bulunan Nurdoğdu Ortaokulu, Atatürk İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Mehmet Tez Anadolu Lisesi'nden 150 öğrencinin katıldığı törenle bu fidanları toprakla buluşturduk."
Sayan, her yıl düzenli olarak sosyal sorumluluklarını yerine getireceklerini ifade etti.
Son Dakika › Yerel › Yerköy'de 3 Bin Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.