Yerköy'de Başarılı Öğrenciler Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de Başarılı Öğrenciler Yemekte Buluştu

Yerköy\'de Başarılı Öğrenciler Yemekte Buluştu

Yozgat’ın Yerköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından SODES kapsamında yürütülen “Okul Bahçemde Hayat Var” projesi kapsamında 800 kişiye yemek verildi.

21.02.2014 09:39

Yozgat'ın Yerköy Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından SODES kapsamında yürütülen "Okul Bahçemde Hayat Var" projesi kapsamında 800 kişiye yemek verildi.

Yozgat Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesinde verilen yemeğe Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Özel İdare Müdürü Veysel Koçak, okul müdürleri ve başarılı öğrenciler katıldı. Yemekte konuşan ve başarılarından dolayı öğrencileri kutlayan Kaymakam Şengök, "Elde edilen başarılar ödüllendiğinde, başarıların devamının geleceğine inanıyoruz. Daha yolun başındayız. Verilen bu yemek öğrenciler için motivasyon kaynağı olmasını diliyorum" dedi.

Öğrenciler adına söz alan Yerköy TOKİ Ortaokulu Öğrencisi Büşra Akpınar, böyle bir organizasyonda bir araya gelmelerini sağlayan İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök'e ilgililere teşekkür etti. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'de Başarılı Öğrenciler Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement