Yerli Malı Kullanıyorlar - Son Dakika
Yerel

Yerli Malı Kullanıyorlar

Yerli Malı Kullanıyorlar

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

11.12.2016 16:17

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Hatice Kemal Kayalıoğlu Fen Lisesi "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.

Yapılan etkinliklerle öğrencilerin yerli malları sürekli tüketmeleri, yerli ve milli olan tüm malların tüketiminin ülkenin geleceği için hayati öneme sahip olduğu bilincini geliştirilmesinin amaçlandığı bildirildi. Etkinlikler kapsamında ülkenin yer altı ve yer üstü zenginliklerinin kullanımının arttırılmasını, tüketim malları alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği, nasıl tutumlu olunacağı ve tasarrufun öneminin ne denli büyük olduğu gibi konularda da öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları yapıldığı belirtilerek milli bilincin ve farkındalığın oluşturulmasının hedeflendiği belirtildi. Hedeflenen bilincin oluşması için yerli malları kullanımı konusunda panolar oluşturulduğu, öğrencilerin evlerinden getirdikleri yerli mallarla hazırlanmış gıdaların öğretmen, öğrenci ve personelle beraber tüketildiği belirtildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerli Malı Kullanıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement