Yeşilay Adıyaman Şubesinden, Müsiad'a Plaket - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Adıyaman Şubesinden, Müsiad'a Plaket

Yeşilay Adıyaman Şubesinden, Müsiad\'a Plaket

Yeşilay Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel tarafından, Yeşilay’a katkıları nedeniyle MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım’a teşekkür plaketi verildi.

11.12.2015 14:49

Yeşilay Adıyaman Şube Başkanı Hakan Özöncel tarafından, Yeşilay'a katkıları nedeniyle MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım'a teşekkür plaketi verildi.

MÜSİAD'ın ülke meselelerinde duyarlı olduğu gibi Yeşilay gibi kamu hizmeti veren kuruluşlarında her zaman yanında olduklarını belirten Yeşilay Adıyaman Şubesi Başkanı Hakan Özöncel, MÜSİAD Adıyaman şubesinin Yeşilay Şubesine yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Duyduğu memnuniyeti ifade eden MÜSİAD Adıyaman Şube Başkanı Şerif Yıldırım, "Yeşilay En iyi korunma yolu hiç başlamamaktır. Devletin kötü alışkanlıklarla mücadele eğilimine yardımcı olmaktadır. Tüm mağdur kişilere yardımcı olur. Görüşü, kişinin beyin işlevlerini yok eden ve zamanla bağımlı hale getiren kötü alışkanlıklardan korumak, bunlar hakkında eğitmek, başta gençleri ve sonrasında tüm halkı bunlara karşı uyarmaktır. Hedefi bu gibi kötü alışkanlıklara olan bağımlılıkları en aza düşürmektir. Bu konuya ilişkin elimizden geleni yapmalıyız. Bu gibi durumlara şahit olduğumuzda vatandaşlık görevimizi yerine getirip polise ihbar etmeliyiz. Gerek MÜSİAD Genel merkezimiz tarafından gerekse de şubelerimiz nezdinde Yeşilay'ın her zaman yanındayız. Bu vesileyle nezaket ziyaretlerinden ve plaket takdimlerinden ötürü Yeşilay Adıyaman şube başkanı Hakan Özöncel'e ve beraberindeki heyete yönetim kurulumuz adına teşekkür eder, bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim" şeklinde konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay Adıyaman Şubesinden, Müsiad'a Plaket - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement