YİBO Öğrencilerinden Şiir Dinletisi - Son Dakika
Yerel

YİBO Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

YİBO Öğrencilerinden Şiir Dinletisi

Ahlat'ta Şehit Sümmani Görgen YİBO'nun hazırladığı, Bir Bahar Günü adlı şiir dinletisi izleyenlerden büyük beğeni gördü.

18.04.2013 09:38  Güncelleme: 09:44

Bitlis'in Ahlat ilçesinde Şehit Sümmani Görgen YİBO tarafından hazırlanan "Bir Bahar Günü" adlı şiir dinletisi izleyenler tarafından büyük beğeni gördü.

YİBO Konferans Salonu'nda düzenlenen şiir dinletisine, Ahlat Belediye Başkanı A.Mümtaz Çoban, Ahlat ilçe Emniyet Müdürü Muharrem Özyazıcı, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeynel Kılıç, Ahlat ilçe Müftüsü Zahit Demirel, bazı kurum amirleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Ardından okul öğrencilerinden Serap Yıldız ve Berrin Akbudak'ın okudukları "40 Yaşındasın" adlı şiir izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Daha sonra Rümeysa Aydoğdu tarafından Seni Seviyordum adlı şiir okundu. Edanur Çiftçi ile Tuğba Koçak tarafından okunan Tahir ile Zühre'nin hayatı bir hayli dikkatle dinlendi. Okul öğretmenlerinden İrfan Keleş tarafından "Yatılı Düşler" adlı şiir ise izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Öğrenciler tarafından okunan şiirler bol bol alkışlanırken, okul öğrencilerinden Yusuf Karataş tarafından oynanan "Doktor Bey" adlı skeç ise izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Daha sonra, okul öğrencileri tarafından okunan şiirler ile program sona erdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YİBO Öğrencilerinden Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement