Yıldızlılar Muş'ta 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika
Yerel

Yıldızlılar Muş'ta 23 Nisan'ı Kutladı

Yıldızlılar Muş\'ta 23 Nisan\'ı Kutladı

MUŞ (İHA) – İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Muş’un Güzeltepe İlkokulu'nda kutladı.

23.04.2014 16:37

MUŞ (İHA) – İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Muş'un Güzeltepe İlkokulu'nda kutladı.

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Kulüpler Birliği bünyesinde bulunan 12 kulüp, 7. Sosyal Sorumluluk Projesi için Muş'un Güzeltepe İlkokulu'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Köy okulunda eğitim gören çocuklarla birlikte 23 Nisan Bayramı'nı kutlayan Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinin düzenlediği gösterisi katılımcıları doyasıya eğlendirdi. Üniversiteli öğrencilere ayrıca köyün genç kızları ve ev hanımları da eşlik etti. Düzenlenen 23 Nisan Bayramı kutlama etkinliklerinde öğrencilerle birlikte saatlerce halay çeken Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği üyeleri, adeta yeniden çocukluklarına döndüler.

Yıldız Teknik Üniversitesi Kulüpler Birliği Başkanı Erdem Durmaz, farklı bir proje yaptıklarını ve doğudaki öğrencilerle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Projelerinin amacına ulaştığının altını çizen Durmaz, "Bu sene 7. Sosyal Sorumluluk Projesi gerçekleştirmek adına Muş Güzeltepe İlkokulu'na geldik. Kulüpler birliği olarak her sene düzenlediğimiz sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini ekledik. Amacımız burada öğrencilerle farklı bir proje yapmak, öğrencilerin burada sosyal, kültürel faaliyetlerine katkıda bulunmak. Tarihimizi bilerek 23 Nisan'a denk getiriyoruz. Öğrencilerle 23 Nisan'la çok güzel ve değişik projelerde yer almak istiyoruz. Onlarla eğlenip, oynuyoruz ve mutlu oluyoruz. Doğudaki kardeşlerimizle batıdaki kardeşlerimizle bir bütünlük sağlıyoruz. Burada tüm çocukların 23 Nisan Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Muş'un Güzeltepe Köyü İlkokulu'nda kutladıkları 23 Nisan programdan ötürü çok mutlu olduklarını ifade eden Yıldız Teknik Üniversitesi ekibinden Damla Pamukçu da, "Bugün Muş Güzeltepe İlkokulu'ndaki öğrencilerle 23 Nisan Bayramı'nı kutladık. Köy öğrencileriyle hep beraber eğlendik. Bu kadar kız öğrencinin çok olması beni gerçekten çok mutlu etti. Kendi aramızda farkındalık oluşturduk. Onları batıdaki arkadaşlarımızı buluşturduk ve büyük bir kültürel birleşim oluştu. Çocukları mutlu etmek ve görmek bizi de çok mutlu etti, çok duygulandırdı. Bir hafta veya bir günde olsa mutlu ettiysek ne mutlu bize" diye konuştu.

Köy okulunda düzenlenen 23 Nisan Bayramı programında çocukluk yıllarına geri döndüğünü kaydeden Yasemin Öz ise, projede yer almaktan ve böyle bir fırsatı yakaladığından dolayı çok duygulandığını belirtti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldızlılar Muş'ta 23 Nisan'ı Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement